Внутрішня оздоблювальна конструкція - дерев'яні алюмінієві панелі

- Dec 01, 2017 -

9.jpg

Численні хвилясті алюмінієві панелі з деревини складають весь інтер'єр центру околиць у Шанхаї, що приносить місцеву громаду разом і створює теплу і щиру атмосферу.

Запрошений підземний ліс, проект Wutopia Lab розроблений як остання частина спільного клубу Onepark Gubei, яка вже завершила інші приміщення, такі як фітнес, йога, SPA, басейн, кава, дитячий майданчик.


10.jpg


Розробник хотів створити більше схожий на "соціалізований" простір, зосередивши увагу на тому, як використовувати будівлі як інструмент, активізувати значення громадських центрів за умови обмеження внутрішньої відкритості та подальшого просування зв'язку районів


1.JPG


Двоповерховий будинок площею 1000 квадратних метрів складається з конференц-залу, читального залу, дитячої бібліотеки, галереї та аудіовізуальної кімнати. Розташований в Onepark Gubei - висококласному житловому районі та плодородному місці в Шанхаї, відвідувачі входять у будівлю з великою дерев'яною сходами, яку також можна використовувати як публічний простір для вибору та швидкого погляду на книги.

7.jpg


Архітектори хотіли створити ідею вільного читання та арт-сцени у всьому інтер'єрі. Їм було запропоновано переробити проект, який вже розпочав будівництво. У конкретній реалізації архітектори використовують найбільш розумний і економічний спосіб втрутитися в дизайн зміни.

Не змінюючи початкову структуру, зонування, норми та іншу конструктивну основу корпусу, вся космічна середу завершує його відродження. На під'їзному поверсі (верхньому поверсі) криволінійна алюмінієва панель деревини м'яко піднімається і падає, хмарно-подібні люстри виходять за межі, як би запрошують зелений внутрішній дворик всередину і очищаються, щоб сформувати вільне місце в лісі. Мешканці громади можуть зняти маску у суспільному житті та мати спокійне спілкування тут з радістю фестивалю. 6.jpg

"Оскільки люди повинні бути затоплені, архітектори використовували велику площу чорного, щоб послабити ступінь активності, а далі використовувати чорний і світло, щоб створити більш приватний, медитативний простір у крилах, а також у ванній", - додав архітектори. .

Архітектори хотіли створити найбільш таємничий настрій ванної кімнати у межах всієї громади. Центр околиць досягнув бачення вільного спілкування та мислення архітектора.

3.jpg


5.jpg