Перифровані алюмінієві панелі для сходів з поручнівок

- Jan 27, 2018 -

1.jpg

Архітектурна студія в Пекіні відремонтувала цей будинок у районі міста Донгенг, додавши, що сходи на верхів'ях перфоровано-сталевий, схильні до вершини, виглядають як "прогулянка в небо".

2.jpg

"Частина підлогових плит оригінального будинку була відрізана, через яку сходи перетворені на світловий промінь, який проникає через всі внутрішні поверхи", - сказали архітектори. "Природне освітлення сягає до підвалу через мансардне світло і приносить замкнутий внутрішній простір до життя".

3.jpg

Фокусна сходи, виконана з сталевих протекторів та перфорованих поруччків, призначена для контрасту з існуючим сірим цегляним фасадом.

4.jpg

"Під час прогулянок по сходах люди можуть почувати себе схожими на небо", - сказали архітектори. "Гола кирпична стіна на задній стороні сходів зберігається і обприскується білою фарбою для створення мікро-порівняння нових і старих".

5.jpg

Архія Studio вибрав білу основну колірну схему на всій іншій властивості, і використовував дерев'яні "сітки", щоб розділити різні області.

6.jpg

"Білий колір повертає простір у чистий і абстрактний початковий стан", - сказали архітектори. "Це створює відчуття протікаючого простору, користуючись перевагами зміни вогнів та зовнішніх видів".

7.jpg

"Сітки розпорошені на кожному поверсі та створюють різні місця для поведінки для чаювання, гостинності та читання", - продовжували вони. "Впровадження сіток фільтрів зору, освітлення та поглядів, завдяки яким інтер'єр дозволяє позбутися перешкод і насолоджуватися спокоєм і спокоєм".

8.jpg

Підвал містить офіс, житлові приміщення розташовані на першому поверсі, і дві спальні можна знайти на верхньому рівні. Умивальники розташовані на обох верхньому

9.jpg

Нещодавно Arch Studio додала складні стіни до художньої галереї у Пекіні та встановила вигнуті скляні стіни, що містять бамбукові двори в чайному будинку, розташованому в одному з найдавніших міських кварталів міста.

10.jpg